• Uw bed op maat

Uw bed op maat

Het bed van uw dromen, volledig naar uw wensen

Bij GroenLisse wordt uw hoog-laag boxspring volledig samengesteld op basis van uw wensen: uw bed op maat in de breedste zin van het woord. Hierbij kunt u denken aan de juiste maten op basis van uw lichaam en slaapkamer, maar ook aan gebruikte kleuren en materialen, extra hulpmiddelen en accessoires.

Om ervoor te zorgen dat uw bed het uiterlijk krijgt dat bij uw interieur past, nemen wij al uw wensen met betrekking tot de samenstelling van uw bed met u door en voorzien u graag van persoonlijk advies. U kunt uw bed en accessoires laten stofferen of bekleden in materialen naar uw keuze. U kunt kiezen voor stof, maar ook voor leer, speciale waterbestendige stoffen, of alcantara (een kunststof die gebruikt wordt als alternatief voor suède). De stoffen zijn in talloze kleuren, patronen en bewerkingen verkrijgbaar.

Keuze van matras en topper

Het juiste matras dat voldoet aan uw individuele voorkeuren, bevordert uw slaapcomfort. Uw rug wordt gedurende de nacht in de gelegenheid gebracht om te herstellen. De vorm van uw lichaam speelt een belangrijke rol bij de keuze van het juiste matras en de juiste topper. Geen enkel lichaam is hetzelfde. Daarom leveren wij maatwerk. Alleen dan biedt uw bed de ondersteuning op de plaatsen waar uw lichaam dat nodig heeft. U zult uitgerust wakker worden met ontspannen spieren en zonder rug- of hoofdpijn. Ook het materiaal waaruit de topper en het matras vervaardigd worden, is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Er wordt onder andere gekeken naar uw slaaphouding, eventuele lichamelijke klachten en naar uw lichaamstemperatuur. Ook kijken we dan onder andere naar de volgende criteria:

  • Wat voor slaaphouding neemt u vaak aan?
  • Heeft u regelmatig last van uw onderrug of schouders? Is dit ongemak veroorzaakt door een ongeluk in het verleden?
  • Bent u recent geopereerd?
  • Slaapt u liever op een zacht matras of een stevig matras?

Deze informatie leidt samen met uw persoonlijke wensen tot het bed dat bij u past. Slaapcomfort volledig naar uw lichaam, smaak en stijl. Kortom: het bed van én voor uw dromen.

HAAL- EN BRENG SERVICE

Showroom bezoeken? Wij halen u op en brengen u thuis. Geheel vrijblijvend.

GRATIS BROCHURE

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen bij u thuis.

KLANTENSERVICE

Heeft u nog vragen over onze boxsprings? De klantenservice staat u graag te woord.

Het bed van én voor uw dromen