• Garantie

Garantie bij GroenLisse

Een GroenLisse bed is een investering voor nu én in de toekomst. Dan wilt u natuurlijk wel zo lang mogelijk van uw bed kunnen genieten. Daarom bieden we u bij GroenLisse een eerlijke garantieperiode. Zo weet u zeker dat u niet op kosten wordt gejaagd wanneer uw boxspring onverhoopt mankementen heeft.

Garantietijd

De garantietermijn gaat in op de datum die vermeld staat op de factuur van de consument.

Garantie op onze boxsprings

Op alle boxsprings wordt 2 jaar garantie op veer- en framebreuk gegeven. Hout van boxsprings valt hier ook onder.

Garantie op matrassen en topmatrassen (aanvullend)

Aanvullend hanteren we een 5-jarige afbouwende garantie voor matrassen en topmatrassen. Deze zijn actief indien de gegeven onderhoudsadviezen, waaronder het gebruik van een kwalitatief hoogwaardige molton, correct gevolgd zijn en er sprake is geweest van normaal huishoudelijk gebruik.

1ste jaar: volledige garantie
1-2 jaar: 20% afschrijving
2-3 jaar: 40% afschrijving
3-4 jaar: 60% afschrijving
4-5 jaar: 80% afschrijving
na 5 jaar: 75,00 voorrijdkosten

Alle afschrijvingen worden gebaseerd op het huidige prijzen peil.

Garantie op motoren, accessoires, dekbedden en kussens

Op motoren, accessoires, dekbedden en kussens wordt garantie geboden.

Garantie op showroommodellen

Op showroommodellen wordt 2 jaar (gelijkmatig) afbouwende garantie geboden op verborgen gebreken, deze garantie is niet van toepassing op het uiterlijk of eventuele beschadigingen aanwezig bij aflevering of afname van het product. De hardheid van matrassen kan nooit aangepast worden bij showroommodellen.

Garantie op verkleuring

Indien er sprake is van verkleuring hanteren we een volledige garantietermijn van 3 maanden.

Overige voorwaarden

Indien er sprake blijkt te zijn van materiaal- of fabricagefouten, zal het daaruit voortvloeiende defect hersteld worden volgens de garantievoorwaarden. Indien een defect niet hersteld kan worden, wordt het product conform de voorwaarden vervangen door hetzelfde of, indien dat niet meer leverbaar is, door een gelijkwaardig product. Aanspraken op garantie voor gebreken/beschadigingen ontstaan door ondoelmatig handelen (bijvoorbeeld door overbelasting), verkeerd of onoordeelkundig gebruik of door normale slijtage, worden uitgesloten. GroenLisse kan enkel service verlenen mits de originele factuur voorgelegd kan worden, deze dient derhalve goed bewaard te worden. De garantieperiode is beperkt tot het leven van de eerste originele koper.

Overige garantiebepalingen

  • Wanneer een onderdeel wordt gerepareerd of vervangen binnen de garantieperiode, dan geldt voor dit onderdeel de nog resterende garantieperiode van het complete product. Na reparatie of vervanging geldt een garantietermijn van 1 jaar op het vervangen of gerepareerde onderdeel.
  • Matrassen en topmatrassen: bij normaal gebruik is een plaatselijk hoogteverlies (contourvorming) van 1,5 tot 2 cm een acceptabel verschijnsel en een dergelijk hoogteverlies valt derhalve buiten de garantie.
  • Matrassen en topmatrassen kunnen enkele centimeters afwijken in lengte- en breedtemaat van de originele maatvoering.
  • Boxsprings, matrassen en topmatrassen verliezen door de jaren heen en bij normaal gebruik tot 15% van hun vorm en ondersteuning, dit verlies is normale slijtage en valt derhalve niet onder de garantievoorwaarden.

HAAL- EN BRENG SERVICE

Showroom bezoeken? Wij halen u op en brengen u thuis. Geheel vrijblijvend.

GRATIS BROCHURE

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen bij u thuis.

KLANTENSERVICE

Heeft u nog vragen over onze boxsprings? De klantenservice staat u graag te woord.

  • GroenLisse Slaapcomfort
Het bed van én voor uw dromen