• Over ons

Het verhaal van GroenLisse Slaapcomfort

“Zo’n hoog-laag bed, ik vind het maar niks. Alsof mijn huis een ziekenhuis is geworden. Ik voel me er niet prettig bij.”

12 NOVEMBER 2013. Leo Lans ontmoet Bep Walters-Nederveen, een goedlachse dame van 65 jaar jong. Thuis bij Bep en haar man Tjeerd geeft hij advies over het installeren van een personenalarmeringssysteem met een val- en paniekknop. Bep is dan net terug uit het ziekenhuis. Na een ongelukkige val van de trap heeft ze verschillende botten op meerdere plaatsen gebroken. Het deert Bep echter niet. Ze is weliswaar geschrokken, maar nog steeds even goedlachs als altijd. Ze heeft geluk gehad. Naar verwachting zal ze volledig herstellen en die gedachte doet haar goed. Toch zit één ding haar vreselijk dwars: om thuis te kunnen revalideren en verzorgd te kunnen worden, mag ze de komende tijd niet in haar eigen bed liggen, maar moet ze in een zogenaamd “hoog-laag bed” slapen.

“Een hoog-laag bed”, legt Bep aan Leo uit, “is een ziekenhuisbed dat, zoals de naam al zegt, horizontaal omhoog en omlaag versteld kan worden. Bedoeld om zowel mij, als degene die mij verzorgt te ontlasten. Gewone bedden en zelfs elektrisch verstelbare bedden hebben dat niet.” Bep huurt het ziekenhuisbed van een bedrijf dat zorghulpmiddelen aanbiedt. Ze begrijpt de noodzaak van het bed, maar is er alleszins niet blij mee. “Ik slaap en herstel toch veel liever in mijn eigen vertrouwde boxspring. Zo’n hoog-laag bed, ik vind het maar niks. Alsof mijn huis een ziekenhuis is geworden.” En dat is nou juist de crux: al zo lang als zij zich kan herinneren, is Bep bang van ziekenhuizen. “Ik voel me er dus ook echt niet prettig bij.”

Haar verhaal laat Leo niet los en zet hem aan het denken. Wat als de luxe en het uiterlijk van een boxspring nou eens gecombineerd konden worden met de functionaliteiten van een hoog-laag bed? Dan creër je een bed dat alles heeft: gemak, comfort, élégance en zorg in één. Samen met Corneille van Huët besluit hij hun jarenlange ervaring, kennis en netwerk op het gebied van domotica en ontzorgen in te zetten om dit doel te realiseren. Het idee voor GroenLisse Slaapcomfort is geboren.

Ruim vier jaar later is de GroenLisse hoog-laag boxspring een feit. Een stijlvolle en functionele boxspring op maat. Hun trotse eerste klant? Bep. Inmiddels hersteld van haar botbreuken, investeert Bep graag in een boxspring die van alle gemakken is voorzien, en waarin ze eenvoudig verzorgd kan worden als dat nodig is.

  • Over ons

GroenLisse Actueel

Tips voor een gezonde en ontspannen nachtrust

Tips voor een gezonde en ontspannen nachtrust

HAAL- EN BRENG SERVICE

Showroom bezoeken? Wij halen u op en brengen u thuis. Geheel vrijblijvend.

GRATIS BROCHURE

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen bij u thuis.

KLANTENSERVICE

Heeft u nog vragen over onze boxsprings? De klantenservice staat u graag te woord.

Het bed van én voor uw dromen