• Kussens en beddengoed

    GroenLisse biedt u kussens en dekbedden van hoogstaande kwaliteit. Bijvoorbeeld onze kussens met Outlast® technologie. Dit speciale materiaal zorgt voor een perfecte temperatuurverhouding. Zo heeft u het nooit meer te warm of te koud in bed.

    Kussens en beddengoed

Kussens en beddengoed

Kussens en dekbedden met Outlast ® technologie

GroenLisse biedt u kussens en dekbedden van dezelfde hoogstaande kwaliteit als uw GroenLisse boxspring zelf. Zoals onze kussens en dekbedden die zijn gemaakt met speciale Outlast® technologie. Deze technologie werd oorspronkelijk ontwikkeld voor NASA (National Aeronautics and Space Administration) in de Verenigde Staten om astronauten te beschermen tegen temperatuurschommelingen. Tegenwoordig wordt deze technologie echter ook gebruikt om comfort te verhogen in alledaagse situaties, en dan met name in beddengoed. De kern van deze technologie is de temperatuurhuishouding van het lichaam, en de regulatie hiervan.

Proactief beheer van warmte en vocht

Outlast is pionier en marktleider in materialen die warmte absorberen, opslaan en afgeven voor optimaal thermisch comfort. Iedereen heeft een andere perceptie van temperatuur. Vochtigheid door transpireren wordt echter algemeen geassocieerd met gevoelens van ongemak. Outlast technologie biedt een proactieve oplossing voor de meest ergerlijke slaapproblemen op dit gebied. Het is speciaal ontwikkeld om vochtigheid te verminderen, zodat het lichaam van nature afkoelt – met een ontspannen nachtrust als resultaat.

Fluctuatie van lichaamstemperatuur

De temperatuur van het lichaam verandert (fluctueert) gedurende de nacht. Normaal gesproken begint het lichaam te zweten als het te warm wordt. Transpiratie is een mechanisme van het lichaam om het teveel aan warmte af te geven om de lichaamstemperatuur te reguleren. Dit is anders met Outlast. Outlast producten kunnen overtollige warmte absorberen, zodat het lichaam niet hoeft te zweten om afkoeling te bereiken. Outlast technologie werkt voortvarend en is extreem hygiënisch. De productie van zweet wordt namelijk verminderd, voordat deze begint. Van nature verliezen we elke nacht maximaal één liter zweet. Outlast materialen kunnen deze hoeveelheid halveren, zodat u droger en comfortabeler slaapt. Met Outlast slaapt u dus langer, beter en voelt u zich frisser wanneer u wakker wordt.

Meer weten over ons beschikbare beddengoed? U leest het in onze gratis brochure.

Outlast Technologie
Outlast Climate Control Kussen

HAAL- EN BRENG SERVICE

Showroom bezoeken? Wij halen u op en brengen u thuis. Geheel vrijblijvend.

GRATIS BROCHURE

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen bij u thuis.

KLANTENSERVICE

Heeft u nog vragen over onze boxsprings? De klantenservice staat u graag te woord.

Het bed van én voor uw dromen