• Boxsprings van GroenLisse

  Voor een goede nachtrust heeft u een goed bed nodig. Een goed bed is een bed waarin u een natuurlijke, ontspannen slaaphouding heeft. Zo haalt u het maximale uit uw slaap en kunt u iedere dag fit beginnen.

  GroenLisse Boxspring

Hoog-laag boxsprings

Bedden voor de actieve 50-plusser

Boxsprings van GroenLisse zijn speciaal ontwikkeld voor actieve 50-plussers die het belangrijk vinden dat hun kwaliteit van leven zo goed mogelijk in stand wordt gehouden. Voor mensen die daar ook werk van maken door hun gezondheid serieus te nemen en daar actief mee bezig te zijn. En die vanuit dit idee eveneens nadenken over mogelijke aanpassingen aan hun woning. Aanpassingen die ervoor zorgen dat hun huis geschikt is om zo lang mogelijk thuis, in de eigen vertrouwde omgeving, te genieten van het leven.

Tegenwoordig zijn we op oudere leeftijd veel actiever dan 20 jaar geleden. De 50-plusser van nu wil graag zo lang mogelijk fit blijven. Gezonde voeding en voldoende beweging zijn hierbij natuurlijk essentieel. Maar ook het slaapherstellend vermogen wordt, naarmate we ouder worden, steeds belangrijker om fit te blijven. Spieren en gewrichten moeten idealiter gedurende de nacht kunnen herstellen van een dag vol beweging. Gebeurt dit goed, dan kunnen gewrichtsklachten en/of stijve spieren verminderd of zelf voorkomen worden. Voldoende slaap zorgt namelijk voor een uitgerust lichaam en bevordert de hersenfunctie.

Voor een goede nachtrust heeft u een goed bed nodig. Een goed bed is een bed waarin u een natuurlijke, ontspannen slaaphouding heeft. Ook het gebruik van de beste materialen is hierbij van belang. Deze kunnen zorgen voor de juiste temperatuur en een goede doorbloeding en vochtregulering. Zo haalt u het maximale uit uw slaap en kunt u iedere dag fit beginnen.

Wat kenmerkt een GroenLisse hoog-laag boxspring?

Een hoog-laag boxspring van GroenLisse is een unieke combinatie van een hoog-laag bed en een boxspring in één.
Een hoog-laag bed wordt veel gebruikt in de zorg. Dit speciale type bed kan namelijk zowel verhoogd als verlaagd worden. Patiënten kunnen op deze manier veilig uit bed stappen en zorgverleners kunnen op de juiste hoogte zorg verlenen. Ook is een hoog-laag bed voorzien van wielen en is daarmee gemakkelijk te verplaatsen.
Een boxspring is een combinatie van een matras en een bedbodem, zonder bedconstructie eromheen. Bij een boxspring liggen er in feite twee matrassen op elkaar. Letterlijk vertaald betekent een boxspring: ‘veer op veer’. De bedbodem bestaat uit een gestoffeerde box met veren of latten die over de hele breedte veerkracht geven. Dit maakt een boxspring zeer comfortabel.

Een hoog-laag boxspring van GroenLisse verenigt de specifieke zorg functionaliteiten van een hoog-laag bed met het comfort en de elegante uitstraling van een boxspring. Het resultaat is een toekomstbestendige boxspring, voorzien van alle gemakken en comfort, voor nu én later. Een prachtig bed dat er uitziet als een normale, comfortabele boxspring, maar tevens de mogelijkheid biedt om thuis verzorgd te worden wanneer dat nodig is. In tegenstelling tot een normale elektrisch verstelbare boxspring, kan een hoog-laag bed namelijk horizontaal verhoogd en verlaagd worden.  Krijgt u nu of in de toekomst te maken met thuiszorg, dan kan zorgpersoneel geen zorg aan u verlenen als u geen bed heeft dat horizontaal versteld kan worden. Met een hoog-laag boxspring van GroenLisse heeft u hiervoor geen ‘ziekenhuisbed’ of ‘huurbed’ meer nodig. GroenLisse boxsprings voldoen volledig aan alle eisen van de thuiszorg. Indien gewenst, kunt u uw bed laten uitvoeren met additionele zorghulpmiddelen, zoals een greepbeugel en een speciale bedpapegaai, die u helpt om uzelf makkelijker in bed te verplaatsen.

GroenLisse hoog-laag boxsprings zijn standaard voorzien van:

 • Een optimale drukverdeling
 • Een verstelbaar bedframe (voeteneinde, hoofdeinde en horizontaal)
 • Voldoende ventilatie
 • Een anti-slip profiel
 • 7 ergonomische zones met ‘pocketveren’
 • Veiligheidsverlichting voor veilig in- en uitstappen in het donker
 • Gemakkelijk stofzuigen en verschonen

  GroenLisse boxsprings zijn eenvoudig te verplaatsen en te verstellen. Zo kunt u zonder rugklachten uw boxspring opmaken, verschonen en zelfs gemakkelijk onder het bed stofzuigen.

  Gemakkelijk stofzuigen

Hoog-laag boxspring met ‘pocketveren’ bedbodem

Boxsprings van GroenLisse bestaan uit een naar keuze gestoffeerde bodem met zeven ergonomische zones voorzien van zogenaamde ‘pocketveren’, die over de hele breedte veerkracht geven. Pocketveren zijn – zoals de naam wellicht al doet vermoeden – metalen veren die verpakt zijn in zakjes. Hierdoor kan elke veer zich afzonderlijk aanpassen aan de druk van uw lichaam. De pocketveren worden afgedekt met een laagje schuim. De pocketveren en schuim vormen samen de stevige, comfortabele bodem van een GroenLisse boxspring. Onze boxsprings bestaan dus in feite uit twee matrassen op elkaar: de pocketveren bodem, en het matras naar keuze dat op de bodem wordt geplaatst. Om te voorkomen dat het matras op de boxspring gaat schuiven, wordt de bovenkant van de boxspring bedbodem uitgevoerd met een anti-slip profiel.

Ook kunt u kiezen voor een bedbodem zonder pocketveren. Deze bodem is dan voorzien van Bonellveren: steviger en stabieler dan een bedbodem met pocketveren, maar minder zacht.

Verrijdbaar bedframe, gemakkelijk schoon te maken

Het onderstel van een GroenLisse boxspring kan desgewenst worden voorzien van stevige, geruisloze wielen. Zo kunt u het bed eenvoudig verplaatsen. Dit komt bijvoorbeeld goed van pas wanneer u niet alleen rond, maar ook onder de boxspring schoon wilt maken. In combinatie met de hoog-laag functie kunt u zelfs eenvoudig onder het bed stofzuigen, zonder dat u hoeft te bukken. Daarnaast is ook het opmaken en verschonen van het bed hierdoor heel gemakkelijk.

Veiligheidsverlichting

GroenLisse boxsprings zijn voorzien van speciale in- en uitstap LED verlichting, zodat u ’s nachts voldoende kunt zien als u in het donker uw bed uit moet. Deze veiligheidsverlichting gaat automatisch aan als u uit bed stapt en ook automatisch uit als u weer in bed ligt.

Een- en tweepersoons uitvoeringen

GroenLisse boxsprings zijn zowel in een- als tweepersoons uitvoeringen verkrijgbaar. De tweepersoons modellen zijn zogenaamde ‘lits-jumeaux’ bedden, wat betekent dat deze bestaan uit twee verrijdbare en afkoppelbare delen, die ook afzonderlijk in hoogte verstelbaar zijn. Handig voor als u bijvoorbeeld nog rechtop wilt zitten om een boek te lezen, terwijl uw partner al slaapt. Daarnaast is deze opstelling zeer praktisch voor de verzorging en de schoonmaak van uw tweepersoons GroenLisse boxspring.

Boxsprings zonder hoog-laag functie

Bij GroenLisse kunt u ook terecht voor een boxspring zonder hoog-laag functie. U heeft dan de keuze uit een normale elektrisch verstelbare boxspring en een boxspring zonder elektrisch onderstel.

HAAL- EN BRENG SERVICE

Showroom bezoeken? Wij halen u op en brengen u thuis. Geheel vrijblijvend.

GRATIS BROCHURE

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen bij u thuis.

KLANTENSERVICE

Heeft u nog vragen over onze boxsprings? De klantenservice staat u graag te woord.

Het bed van én voor uw dromen